ACNE & ACNELITTEKENS

Acne en acnelittekens van rug en gelaat behandelen we door middel van dieptereinigingen en peelings. Acne is doorgaans een probleem dat al jaren aansleept, zeker op het moment dat u uiteindelijk bij de schoonheidsspecialiste belandt. De meesten hebben er dan al jaren van doktersbezoeken opzitten, een kastje vol met allerlei soorten crèmes en evenveel soorten medicatie voor de behandeling van acne. Ondertussen zijn er ook meerdere acne littekens en/of pigmentvlekken ontstaan en gaat uw huid er alleen maar slechter i.p.v. beter uitzien.

ANTI-AGING

Met anti-aging behandelingen ofwel ‘huidverjonging’ pakken we rimpels, huidverslapping en pigmentvlekken aan. Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken: rimpels, huidverslapping, pigmentvlekken. Het maakt deel uit van het natuurlijke verouderingsproces. Afhankelijk van onze leefwijze, voedingsgewoontes, genetische aanleg, blootstelling aan de zon én onze verzorging thuis, verschijnen ze bij de ene al wat vroeger dan bij de andere. Mooi verouderen kan zeker, peelings, microdermabrasie en mesotherapie helpen u daarbij!

PIGMENTVLEKKEN

Blootstelling aan de zon, is doorgaans de grootste boosdoener. Zowel een lichte als een donkere huid heeft er wel eens mee te maken: pigmentvlekken op gezicht, hals, décolleté of handen. Ze zijn zeer ontsierend en geven meteen een oudere indruk. Verschillende factoren kunnen hiervan de oorzaak zijn: hormonen, acne en acnelittekens of veroudering, maar (de combinatie met) blootstelling aan de zon, is doorgaans de grootste boosdoener. Onder invloed van deze factoren kan een verstoring van het pigment of van de melanine-afzetting optreden waardoor pigmentvlekken ontstaan.

LASERONTHARING

Laserontharing is dé ontharingsmethode om permanent ongewenste haartjes te verwijderen. Laserontharing met de Light Sheer Diode is een krachtige en veilige methode om ongewenste haren eenvoudig, snel en permanent te verwijderen! Wij zijn als schoonheidssalon gespecialiseerd in het permanent ontharen door middel van Laserontharing. Het licht dat vrijkomt uit deze laser wordt door het pigment dat zich in en rond de haarwortel bevindt, geabsorbeerd. Daardoor worden de haarwortelcellen opgewarmd en vernietigd. Het is mogelijk zéér selectief te ontharen waarbij omliggende weefsels dan ook niet worden beschadigd.

MENOPAUZE

Kom je in de menopauze gaat je lichaam enige veranderingen ondergaan doordat de productie van oestrogenen (vrouwelijke hormonen) afneemt. De lagere productie heeft ook zijn weerslag op de huid met als gevolg dat je sneller veroudert. De hoeveelheid collageen en elastine neemt af, waardoor de huid verslapt en er diepere rimpels ontstaan. Belangrijk is dat je producten kiest met werkstoffen die precies aansluiten op de behoefte van je huid.  Een verkeerd gekozen product doet in het gunstigste geval helemaal niets, maar kan ook averechts werken,  zeker als jouw huid gevoelig is. Zit je met vragen? Maak een afspraak, want een goed advies is belangrijk.

HUIDVERBETERING & VERZORGING

U heeft niet direct een probleemhuid maar wenst er wel graag verzorgd uit te zien! Dan kan u bij ons terecht voor een algemene huidverbetering en verzorgingsbehandeling. Draag zorg voor uw huid en u zal er altijd stralend uitzien!

Beauty Center Elysée werkt met de beste merken op vlak van huidverbetering & verzorging :
           

OPENINGSTIJDEN
Ma, Do : 12:00 — 21:00
na 18 u enkel mogelijk op afspraak
Di, Woe, Vrij : 09:00 — 18:00
Za, Zo : GESLOTEN
Beauty Center Elysée

INCANTO BVBA
Charlottalei 44

BE-2018 Antwerpen
BTW BE0873.585.067

BE70 7330 6004 2525

T. 0032 3 239 45 04 
beautycenterelysee@gmail.com

INSTAGRAM

FACEBOOK