BEHANDELING VAN ACNE & ACNELITTEKENS

Het is vanzelfsprekend dat de acne en de acne littekens niet met 1 behandeling, noch met een paar behandelingen opgelost geraken. U dient er rekening mee te houden dat u gedurende een half jaar tot een jaar in behandeling zult zijn. Aanvankelijk is dit op wekelijkse basis, later (afhankelijk van de evolutie van uw huid en uw thuisverzorging) kan dit langzaam worden afgebouwd. Voor een behandeling van acne en acnelittekens kun je terecht in ons Centrum voor Huidverbetering te Antwerpen.

Voor & Na

Meeëters, Cysten, Gerstekorrels, Pukkels verwijderen.

De eigenlijke ‘acnebehandeling’ is in feite een dieptereiniging waarin comedonen of meeëters, (micro-)cysten, gerstekorrels en ontstekingen (pukkels) vakkundig worden verwijderd, steeds in combinatie met aangepaste peelings (met fruitzuren of kruiden) en een masker. Deze behandelingen zijn pijnlijk maar de enige manier om de huid zuiver te krijgen en te houden. De talgophopingen, die aan de basis liggen van de ontstekingen (pukkels), worden immers verwijderd voordat ze kunnen ontsteken, zodat de vorming van nieuwe pukkels wordt voorkomen. Vooraleer een goed evenwicht in de huid bereikt is, en de vorming van nieuwe onzuiverheden onder controle is, zijn meerdere reinigingen op regelmatige basis nodig.

De structuur van de huid terug verbeteren.

Eenmaal dit evenwicht bereikt is, of soms ook om dit evenwicht te bereiken, stappen we over op iets diepere chemische peelingen of kruidenpeelingen, om de acne littekens en de pigmentvlekken te verminderen, de talgafscheiding te verminderen en de structuur van de huid te verbeteren.

Het Acne probleem vroeg aanpakken.

Het Acne probleem vroeg aanpakken maakt dat uw huid er op latere leeftijd weer beter uitziet en de kans op littekens zoveel mogelijk gereduceerd wordt.Vermits acne al op zeer jonge leeftijd kan beginnen, raden we u aan zo vlug mogelijk te starten met de behandeling ervan, zowel in de cabine als thuis. De huid zal er op latere leeftijd dan beter uitzien, en er zullen minder littekens blijven. De aard van de peelings, de duur en de sterkte van de acnebehandelingen, worden uiteraard aangepast aan de leeftijd van de jongere.

Met een goede voor- en nazorg boekt u de gewenste resultaten.

Vanzelfsprekend kunnen we geen goede resultaten boeken met uw acne noch met uw acne littekens, indien u zich thuis niet goed verzorgt. Een goede voor- én nazorg met gespecialiseerde producten is dan ook noodzakelijk. Dit wordt met u besproken tijdens uw eerste afspraak of consultatie en voortdurend geëvalueerd.

Interesse? Maak een afspraak!

Beauty Center Elysée werkt met de beste merken op vlak van huidverbetering & verzorging :