HUIDVERBETERING & HUIDVERZORGING 

U heeft niet direct een probleemhuid maar wenst er wel graag verzorgd uit te zien! Dan kan u bij ons terecht voor een algemene huidverbetering en verzorgingsbehandeling. Draag zorg voor uw huid en u zal er altijd stralend uitzien!

 

Voor & Na

Persoonlijke verzorging

De gelaatsverzorgingen zijn steeds gepersonaliseerd en in samenspraak met u, de klant. Dat betekent concreet dat bij elke afspraak een nieuwe huidanalyse wordt gemaakt – de huid verandert immers o.i.v. leefpatroon, psyche, thuisverzorging, weersomstandigheden, hormonen etc. – en een aangepaste behandeling wordt voorgesteld, rekening houdend met uw eigen behoeften en prioriteiten.

Optimale conditie

Om uw huid in optimale conditie te krijgen, wordt gebruik gemaakt van verschillende producten voor cabine- en thuisverzorging: Image Skincare, Beaute Pacifique, Skin Tech, Christina Cosmetics, Schrammek. Over de verschillende behandelmethodes vindt u meer info elders op deze site.

Een dieptereiniging

De meeste mensen hebben in meerdere of mindere mate last van onzuiverheden: zwarte punten  en/of microcysten op neus, kin of wangen. Eén van de eerste behandelingen die ik u zal voorstellen, is dan ook meestal een dieptereiniging. Hoe kan je immers mooie resultaten bereiken met meer geavanceerde behandelingen als de basisconditie van uw huid niet in orde is? Tijdens de dieptereiniging worden al deze onzuiverheden vakkundig en grondig verwijderd, steeds in combinatie met een peeling (van zuren of kruiden)en een masker. Het is een verre van aangename behandeling maar wel doeltreffend en waarmee u een duidelijk zichtbare verandering in uw huidconditie zult kunnen waarnemen.

Peelingen

Eenmaal de huid gereinigd is, kunnen we verdergaan met aangepaste kruidenpeelingen, fruitzuurpeelingen, chemische peelingen, microdermabrasie of mesotherapie om de huid nog te verbeteren op haar specifieke probleemzones.

Om het resultaat van de behandelingen te behouden en nog te verbeteren, adviseer ik u steeds om u thuis te verzorgen met de bijbehorende huidverbeteringsproducten.

Interesse? Maak een afspraak!

Beauty Center Elysée werkt met de beste merken op vlak van huidverbetering & verzorging :