ANTI-AGING BEHANDELING

Met anti-aging behandelingen ofwel ‘huidverjonging’ pakken we rimpels, huidverslapping en pigmentvlekken aan. Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken: rimpels, huidverslapping, pigmentvlekken. Het maakt deel uit van het natuurlijke verouderingsproces. Afhankelijk van onze leefwijze, voedingsgewoontes, genetische aanleg, blootstelling aan de zon én onze verzorging thuis, verschijnen ze bij de ene al wat vroeger dan bij de andere.

 

Voor & Na

Mooi verouderen kan zeker! Peelings, microdermabrasie en mesotherapie helpen u daarbij!

Bij sommigen zijn deze verouderingsverschijnselen helemaal niet storend maar bij anderen geven ze een veel oudere, een meer vermoeide of een minder vriendelijke aanblik dan gewenst. Indien u kampt met kleine rimpels, huidverslapping en/of pigmentvlekken, zou u een aantal behandelingen kunnen overwegen zoals peelings, microdermabrasie en mesotherapie, alvorens over te gaan tot meer drastische maatregelen zoals Botox, fillers of een chirurgische ‘facelift’, of ook nádat u een facelift hebt ondergaan, om een nóg beter en langduriger resultaat te bekomen. Botox, fillers of een facelift veranderen immers niets aan de kwaliteit van uw huid, enkel aan de hoeveelheid en de diepte van de rimpels.

 

Vooraf de huid in goede conditie brengen door o.a dieptereiniging en peelingen is de basis voor een succesvol resultaat.

Voor welke behandeling u uiteindelijk ook kiest, essentieel is dat u begint bij de basis. Immers, ook mesotherapie in een gelaat met een doffe, onzuivere huid, zal u slechts een gedeeltelijke en tijdelijke voldoening geven. Daarom is het belangrijk om uw huid in de eerste plaats in een goede conditie te brengen met de basisverzorgingen in het instituut (dieptereiniging, microdermabrasie, kruidenpeeling, fruitzuurpeeling) én met een aangepaste thuisverzorging (zie gelaatsbehandeling).

 

Chemische peelings verfijnen een huid met grove poriën, groeven, rimpels, en pigmentvlekken.

Afhankelijk van uw huidtype, kunnen we daarna verdergaan met sterkere peelingen met zuren of chemische peelings om de structuur en de kleur van de huid te verbeteren. Een goed voorbeeld hiervan is de huid die jarenlang blootgesteld is geweest aan veel zon. Deze huid is dik en vertoont doorgaans veel pigmentvlekken, groeven en rimpels. D.m.v. chemische peelings zullen we deze huid verfijnen (poriën worden fijner, rimpels worden minder diep) en de kleur egaliseren (pigmentbehandeling). Vervolgens kunnen we overstappen op mesotherapie om de vochtbalans in de huid te herstellen en kleine rimpels te verbeteren. Op deze manier zult u immers een veel mooier ‘totaalbeeld’ krijgen. Welke behandelingen en producten in uw geval het meest aangewezen zijn, wordt steeds met u besproken tijdens uw eerste afspraak of consultatie.

 

Interesse? Maak een afspraak!

Beauty Center Elysée werkt met de beste merken op vlak van huidverbetering & verzorging :