VITAL C – Hydrating Facial Cleanser

42,00

  • Reinigt de huid intensief
  • voedt en kalmeert meteen
  • Verwijdert op milde wijze make-up
  • Ook te gebruiken bij het scheren

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: V-100N Categorieën: ,

Beschrijving

VITAL C – Hydrating Facial Cleanser is een heel zachte romige melk-cleanser, waarmee je ‘s morgens en ‘s avonds de huid kan reinigen en zelfs make-up kan verwijderen. De Cleanser is veel meer dan een reiniging: dankzij zijn hoge concentratie Vitamine C hydrateert en kalmeert hij de droge en rode huid onmiddellijk, vermindert jeuk en brengt de huid terug in balans. Hij is dan ook uitermate geschikt voor de gevoelige huid en bij huidaandoeningen zoals rosacea.

De basis voor huidverbetering
Wist je dat 2x per dag reinigen de basis vormt voor huidverbetering en een gezonde, stralende huid? Overdag worden we constant blootgesteld aan invloeden van buitenaf, denk bijvoorbeeld aan stof, smog en andere vuile deeltjes die via de lucht op onze huid terecht kunnen komen, en ev. make-up. ‘s Avonds reinigen is dus een absolute MUST. Door de huid ook ‘s ochtends te reinigen, begin je de dag met een schone lei, breng je ze al meteen in balans en wordt de serum en de dagcrème veel beter opgenomen.

Voordelen

  • Reinigt de huid intensief
  • voedt en kalmeert meteen
  • Verwijdert op milde wijze make-up
  • Ook te gebruiken bij het scheren

Gebruik & tips

Breng aan op een droge huid. Masseer gedurende 1-2 minuten. Laat nog enkele minuten inwerken. Maak de handen nat, masseer opnieuw en spoel af met sponsjes en lauw water. Indien make-up moet verwijderd worden, raden we aan 2X te reinigen.
Wissel deze melk af met de Ormedic Balancing Cleanser ‘s avonds, om een onzuivere huid dieper te reinigen en de talgproductie beter onder controle te houden.

Tips van de professional

Ideaal voor mannen om te gebruiken bij het scheren van de baard. Daarnaast geschikt om de benen, oksels en bikinilijn mee te scheren onder de douche.

 

Extra informatie

Ingrediënten

12% vitamine C: antioxidant.
Retinyl Palmitate: vitamine A-huidoppepper.
Soapwart: verzacht en kan jeuk verminderen.
Super Oxide Dismutase: enzym om schadelijke radicalen te verwijderen.
Alpha Lipoic Acid: antioxidant.

Inhoud

177 ml